MN Press

Marko Simonović, novi-stari košarkaš Crvene zvezde, stao je u odbranu Nemanje Dangubića koji je ovog leta potpisao višegodišnji ugovor s Partizanom.

Dangubić je bio deo ekipe Crvene zvezde koja je dominirala regionom pod vođstvom Dejana Radonjića, ali je posle dve slabe sezone u Evropi odlučio da se vrati u Srbiju.

Ovoga puta to je učinio obukavši dres Partizana koji je i prethodnih godina bio zainteresovan za njega.

Simonović ističe da razume 27-godišnjeg košarkaša i poručio je da je “ovo posao kao i svaki drugi“.

– Ljudi moraju da shvate da smo mi profesionalci, tako da mogu da razumem Danginu odluku. Ovo je posao kao i svaki drugi. Da li je bolje za njega da u ovom ludom vremenu sedi kod kuće šest meseci da se neko ne bi naljutio na njega? Moram da branim svog mlađeg brata – rekao je Simonović za “Novosti”.

Kada je reč o povratku u Zvezdu, Simonović je dodao:

– Kod kuće je najlepše. Dogovor je na obostrano zadovoljstvo postignut za dva minuta, potom smo razgovarali o svemu samo ne o detaljima ugovora. Ovom prilikom želim da se zahvalim Zvezdi, predsedniku Čoviću i treneru Obradoviću na još jednoj prilici da igram za voljeni klub.

Simonović se drugi put vratio u Zvezdu, a treći put će nositi dres kluba s Malog Kalemegdana. Kako on i Dangubić pokrivaju slične pozicije, nema sumnje da ćemo gledati njihove međusobne duele u sezoni ispred nas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here