Printscreen/Instagram
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Kada je 2009. godine ugledao Danijelu, tada oženjeni Amidžić je shvatio da je ona žena sa kojom želi da provede ostatak života. Tri godine kasnije su se i venčali, ali je ljubav opstala samo deceniju, a Ognjen opet proživljava bračni brodolom.

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska obratili su se javnosti saopštenjem da se razvode. Iako su delovali kao skladan par, bez trzavica i skandala, ipak su odlučili da nastave dalje svako za sebe.

 

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, rekli su Ognjen i Danijela u zajedničkom saopštenju za medije.

Prethodno je Amidžić bio oženjen Milicom Marković, koju je upoznao na poslu. Venčali su se 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a razveli već 2010. godine kada su se takođe javnosti obratili zajedničkim saopštenjem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here