Real nudi Ramosu duplo veću platu i ugovor do kraja karijere

0

Serhio Ramos
 

Zamenik kapitena Real Madrida Serhio Ramos dobiće uskoro nagradu kakvu zaslužuje! Posle sjajne sezone u kojoj je bio možda i ponajbolji igrač madridskog kluba uprava je odlučila da ga nagradi novim višegodišnjim ugovorom.

 

Kako piše Marka Ramos će ubuduće zarađivati oko deset miliona evra po sezoni, što znači da će postati treći najplaćeniji igrač Reala, posle Ronalda i Bejla. Dakle, od Kraljevskog kluba – kraljevska plata. Kada potpiše novi ugovor koji će ga verovatno zadržati na Bernabeuu do kraja karijere Serhio Ramos će skoro utrostručiti svoja primanja, ako računamo i bonuse koji se podrazumevaju u novom sporazumu. Do sada je zarađivao 4.5 miliona evra, poput Benzeme, Modrića, Alonsa, Pepea… a ubuduće će godišnje moći da "izađe" i na fantastičnih 12 miliona evra, što je, recimo, duplo više od onoga što prima Iker Kasiljas.

 

Ali nema sumnje da sjajni defanzivac zaslužio svaku paru, pogotovo ako se u obzir uzme sam finiš minulog prvenstva. Preciznije, poslednjih mesec dana odigrao je u životnoj formi, postigao čak šest golova, a jedan od njjih bio je i onaj na nekoliko sekundi pre kraja meča protiv Atletika u finalu Lige šampiona, kada je spasao svoj tim i odveo utakmicu u produžetke, posle kojih će Real preokrenuti stvari u svoju korist i doći do toliko željene "desime".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here