EPA-EFE/PASQUALE BOVE

Fudbalski klub Real Madrid na putu je da definiše ponudu od 80 miliona evra za Sergeja Milinković-Savića, javlja Korijere delo Sport.

Kraljevski klub već nekoliko godina prati igre reprezentativca Srbije, ali ipak do saradnje nije došlo, što bi ovog leta moglo da se promeni.

Uprava Reala je spremila ponudu od 80 miliona evra, koju planira da pošalje Laciju, ali nije poznato da li je to suma koju bi u Rimu prihvatili, ako uzmemo u obzir da je prvi čovek kluba Klaudio Lotito više puta govorio da neće pustiti visokog vezistu ispod 100 miliona.

Ako uzmemo u obzir ekonomsku krizu koja vlada zbog pandemije koronavirusa, čini se da je ponuda kraljevskog kluba sasvim zadovoljavajuća, samo još da zvanično stigne..

Ove sezone Milinković-Savić je na 30 utakmica u Seriji A postigao osam golova i zabeležio 10 asistencija. Za njega je interesovanje pokazao i PSŽ, ali nije poznato koliko bi Sveci bili spremni da plate za njegov dolazak.

Sergej je u Lacio stigao 2015. godine iz Genka i od tada je značajno napredovao, toliko da je odavno prerastao klub za koji već šest godina nastupa. Vreme je za neki veći klub , da li je baš dorastao i najvećem ostaje da vidimo…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here