Real uništio Barselonu sa 38 poena razlike!

0

 

Real će u borbi za titulu igrati sa Makabijem iz Tel Aviva koji je u prvom polufinalnom meču ranije večeras pobedio moskovski CSKA sa 68:67.
Za razliku od prvog meča, u kojem je Makabi ostvario podvig i slavio protiv Moskovljana preokretom u dramatičnoj završnici, duel španskih klubova protekao je bez ikakve neizvesnosti i uzbuđenja.

Nakon što je Barselona počela dobro i povela sa 12:4, u ostatku susreta postojao je samo jedan tim na parketu. Real Madrid je superiornom igrom preuzeo sve konce u svoje ruke i potpuno deklasirao velikog rivala u El Klasiku.
Kako je vreme odmicalo, španski Kraljevski klub se prosto poigravao sa Barselonom, njegovi košarkaši pogađali su iz svih pozicija i, može se reći, osramotili Katalonce. Bez ikakvih izgleda da dostignu ubedljivo vođstvo protivnika, frustrirani igrači Barselone pravili su početničke greške, jedva čekajući da istekne vreme i prekrati im muke.

Real Madrid je zasluženo slavio u velikom stilu i naneo Kataloncima jedan od najtežih poraza do sada. Do ubedljivog trijumfa Real su predvodili Rodrigez sa 21, Mirotić sa 19, Fernandez sa 12 i Ljulj i Rejes sa po 11 poena, dok su u neprepoznatljivom timu Barselone bolji od ostalih bili Tomić sa 16 i Olesen i Lorbek sa po osam.

Finale završnog turnira Evrolige igra se u nedelju od 20 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here