Fudbaleri Real Madrida odigrali su nerešeno protiv Klub Briža rezultatom 2:2 u drugom kolu grupe A u Ligi šampiona.

Utakmica je počela mirno i uobičajeno, sa nekoliko solidnih napada Real Madrida, uglavnom preko leve strane terena, ali su te akcije uglavnom bile bezopasne, a lopte završavale u gol autu.

Emanuel Denis je iskoristio situaciju i već u devetom minutu “ošamario” Real Madrid i doveo Klub Briž do vođstva i to usred Madrida.

Pogodak je prvobitno bio poništen pošto je linijski sudija signalizirao ofsajd poziciju, ali posle konsultacije sa VAR sudijom, ispostavilo se da je gol bio regularan.

Mučili su se izabanici Zinedina Zidana, a kada se činilo da stvar ne može biti gora, “opijeni” Real Madrid je dozvolio opasan kontra napad Belgijanaca po desnom boku. Kontra se pretvorila u stopostotnu šansu, pa je Denis po drugi put uspeo da matira Tiba Kurtou za veliku prednost od 2:0 posle nešto više od pola sata fudbala.

Posle svega 10 minuta u drugom poluvremenu postignut je pogodak i zatresla mreža iza leđa Minjolea, ali taj gol je podigao dosta prašine. Prvo je signalizirana ofsajd pozicija u kojoj se našao Serhio Ramos, isprva je delovalo da je ta odluka ispravna, ali je iz VAR sobe stigla informacija da je gol regularan.

Sve češće smo gledali napade Real Madrida, ali je ishod tih napada bio isti – bez pogodaka. Tako je bilo sve do 85. minuta utakmice, kada je Kazemiro na asistenciju Tonija Krosa glavom postigao pogodak i doneo svom timu izjednačenje.

Imali su gosti još jednu veliku priliku u završnici utakmice, ali su bili neprecizni i tako je Zinedin Zidan sa svojim Real Madridom “za dlaku” izbegao poraz od velikog autsajdera.

Izvor:
Vestionline, B92

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here