Real za Suareza nudi 110 miliona evra!?

0

Luis Suarez
 

Treba istaći da pomenuti portal nije baš poznat po verodostojnim informacijama, pa je pitanje koliko ih treba uzimati za ozbiljno. No, bilo kako bilo, priče o eventualnom transferu Suareza u Real bilo je i prethodnih meseci, kada su sa Enfilda poručili da "ukoliko Bejl košta 100 miliona, isto toliko barem vredi i njihov najbolji igrač".

Luis Suarez je u Premijer ligi najbolji strelac sa 29 golova, a britanski mediji tvrdi da predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perez planira da u narednih nekoliko dana istakne zvaničnu ponudu za Urugvajca. Kako navodi Kotofsajd, Real Madrid je pre tri nedelje ponudio Liverpulu 85 miliona evra, što je odbijeno, ali je sada ponuda povećana za 25 miliona evra.

Navodi se da istovremeno, Perez pokušava da ubedi Suareza da pređe u Real nudeći mu 327.000 evra nedeljno. Da podsetimo, on u Liverpulu trenutnu zarađuje 242.000. U tekstu je još istaknuto da bi Madriđani za angažman Suareza morali da da za visoku cenu prodaju Moratu, Koentraa i Verana, a bila bi otvorena mogućnost ponude za Ikera Kasiljasa, Iska, Di Mariju ili Kediru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here