Tanjug
Direktor policije Vladimir Rebić

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da policija kontroliše situaciju ispred Skupštine Srbije, gde je u toku protest građana nezadovoljnih najavom novih mera protiv pandemije koronavirusa.

– Nećemo dozvoliti huligansko ponašanje, ulazak u Narodnu skupštinu niti u bilo koji štićeni objekat u Republici Srbiji ili nasilje na ulicama – rekao je Rebić za RTS.

On je naveo da je jedan broj učesnika protesta ispred Skupštine nasrnuo na policijske službenike i da je nekoliko policajaca povređeno.

– Negde oko 10 sati jedan deo učesnika protesta se odlučio na potpuno neprimereno ponašanje, koje bih mogao čak da nazovem huliganskim, da nasrne na policijske službenike koji su tu bili samo radi obavljanja svojih legitimnih poslova – rekao je Rebić.

Ukazao je da su oni nasrnuli na policijske službenike i gađali ih kamenicama.

– U jednom trenutku postojeći broj policijskih službenika očigledno nije bio dovoljan da se suprotstavi toj masi građana koji su nasrnuli i hteli protivpravno da uđu u Skupštinu i pod pritiskom su se povukli, a čim su se konsolidovali sa dodatnim snagama uspeli su da potisnu te huligane iz Skupštine – rekao je direktor policije.

Naveo je da je jedan broj lica zadržan na licu mesta i uhapšen.

6 COMMENTS

  1. Videcete sutra uvece kada dodje cela Srbija u Beograd kako drzite pod kontrolom, ali ne znam sta ce te drzati.

  2. Sram da vas bude! Svet je video kako ste tukli nedužne mlade ljude. Hvala Bogu da sve može da se snimi i gleda na društvenim mrežama. Gori ste od svih do sada. Nikada toliko suzavca nije bačeno bez razloga.

  3. Sta ima da ih sprecavate. Narod vas i placa, ako narod ne moze u skupstinu ko moze, izgleda samo lopovi i kriminalci….

  4. Vaš komentar čeka moderiranje
    ”Mica Car”, sta pricas? Pa vi imate lidera koji brine o vama. Ovde u Nemacku nikog ne mari za starije ljude , samo kako ce drzava da zaradi sto vise novca. Pra bre covece napunile su se bolnice, mora neke mere da se uzmu. Tebi bi bilo bolje da dodjes ovde u Nemasku da cistis klozete, pa izidji ovde i updni u presdnistvo pa ces gurati u zatvor do 5 godina. SRAMOTA KAKO SE PONASATE!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here