Rebić: Spremni smo da intervenišemo ukoliko dođe do egzodusa srpskog naroda

Vestionline, Tanjug
9
youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal
Direktor policije Vladimir Rebić

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je jutros da je srpska policija još tokom noći imala saznanja da će prištinske vlasti ući na sever Kosmeta.

On je istakao da je Beograd spreman da reaguje ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda ali da je uveren da međunarodna zajednica to neće dozvoliti.

– Spremni smo da intervenišemo ukoliko dođe do egzodusa srpskog naroda, ali smo uvereni da međunarodna zajednica to neće dozvoliti – rekao je Rebić za RTS.

On je rekao da su 24 blindirana vozila ušla na područje severa KiM suprotno svim propisima i rezolucijama.

Ocenio je to kao zastrašianje i negativnu reakciju nakon četvrtrog po redu poraza u Interpolu. Rekao je da je to izgovor da se krše propisi i da se zastraši srpski narod za koji je rekao da se nada da će ostati jedinstven.

9 COMMENTS

  1. Spemni ste vi ali nasta da popijete po jednu ljutu rakije . A i Vucic je spreman da uzme Azil u Rumuniju.

    • A za sta si ti spreman,mozda za Farmu,Parove i ostale kerefeke!Najlakse je ratovati preko interneta i kad se krv neke srpske dece proliva.Najlakse je pljuvati Vucica koji mudro i strpljivo ceka da Albanci krenu jer ovo su provokacije s kojima siptari zele uvuci Srbiju a to bi uticalo na strane investicije.Beograd Kosovo i metohiju moze da zgromi za 24 sata i to siptari dobro znaju,ameri jesu tamo ali nas narod dole ce biti odbranjen!

  2. Pa jedina intervencija koju mozete da ucinite je protest medjunarodnoj zajednici na koji niko ne reaguje i eventualno sendvici za izbegle. Sve ostalo je sarena laza generale. Mi smo oslabjena i korupcijom sistemski unistena slaba drzavica koja nista ne moze da ucini po bilo kom pitanju.

  3. Na kakav egzodus nemojte da lažete.
    Niko neče da tera srbe sa kosova.
    Srbi žive bolje na kosovu nego u srbiji.
    Imaju više prava nego Albanci.
    Nemojte se mešati u tuđe stvari i ostavite ljude tamo da žive a ne da budu talaci takozvanog direktora Đuriča.

  4. A GDE to da intervenisete, kako i cime !? I ne lozite javnost nego vec jednom procitajte kompletnu rezoluciju UN 1244.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here