Rebrača: NBA čeka Bobija

0

youtube.com/dbtradeco
Oduševljen centrom Crvene zvezde: Željko Rebrača

"Bilo je to lepo iskustvo za mene, drugačija kultura i ljudi. NBA je moj dečački san, kao i skoro svakog igrača. Istina je da više nisam dete, ali snove i dalje imam", rekao je Marjanović.

Bobi je na deset mečeva u prvom delu Evrolige beležio dabl-dabl učinak sa 16,8 poena u proseku i 10,7 skokova, što mu je donelo indeks od 24,9. Koliko je Zvezdin gorostas bio nadmoćan, govori i podatak da je drugi na listi uspešnosti bio Albe Džamel Meklin sa indeksom 21.

"Apsolutno je superioran pod košem, skrenuo je pažnju, igra sezonu karijere, iako je vrlo specifičnog stila zbog visine. To sigurno neće promaći skautima i menadžerima. Tvrdim da može u NBA, ima materijala za odlazak u Ameriku, a na njemu je da i u drugom delu sezone nastavi sa ovakvim igrama, kako bi sve ovo potvrdio. Ne sumnjam i da će dobiti poziv selektora Aleksandra Đorđevića, jer je zaslužio da ponese reprezentativni dres na Evrobasketu. Nadam se da će moći da podnese teret", kaže Željko Rebrača, proslavljeni reprezentativac, koji ima petogodišnje NBA iskustvo, igrajući za Detroit, Atlantu i Kliperse.

Dejvid Blat: Skače za trojicu

Stručnjaci su oduševljeni Bobijevim partijama. Tako bivši trener izraelskog Makabija Dejvid Blat tvrdi da je Marjanoviću mesto u NBA.
"Pa on po meču ima više skokova od trojice centara protivničkog tima. Gledao sam svojevremeno Marjanovića u američkoj letnjoj ligi, on je veliki talenat i ne razumem kako već ne igra u NBA", istakao je Blat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here