Recite “ne“ dosađivanju u seksu

0

femalefatal.com
Ne prepuštajte se monotoniji, osvežite svoj ljubavni i seksualni život
 

Promena lokacije

Mnogi parovi kažu da osećaju umor čim uđu u spavaću sobu i da samo žele da spavaju. Zbog toga eksperti preporučuju da mesto za seks potražite u drugim prostorijama, da istražujete i da budete inovativni.

Grlite se

Kada ste poslednji put zagrlili vašu dragu? Fizički kontakt je veoma važan, a mnogi ne mogu da se sete kad su poslednji put zagrlili partnera. Da biste došli u raspoloženje za seks, nekada je dovoljno da se prikradete partneru i zagrlite ga. Bliski kontakt može da vam pomogne da da odete "korak dalje.

Razgovarajte o seksu i fantazijama

Pričajte s partnerom o pozama u seksu koje ste pokušali da izvedete. Ne morate da koristite prljave reči, nego se prisetite prijatnih trenutaka i ponovo ih proživite. Ili predložite neku pozu koju biste želeli da isprobate. Razgovarajte o međusobnim seksualnim fantazijama ili igrajte igrice, npr. poker u skidanje..

Iznenadite partnera

Sećate li se kad ste iznenadili partnera? To možete da učinite na veoma jednostavan način. Uđite sa njom pod tuš kada najmanje očekuje. Pošaljite joj iznenada neku seksi poruku ili idite na mesta, na koja ste išli na početku vaše veze.

Ljubite se

Ne zaboravite i ljubljenje tokom seksa. Često se dogodi da se parovi zanesu toliko da zaborave da ljubljenje donosi intimnost u vezu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here