Rekao sam Piksiju da odmah sve kaže!

0

 Dejan Savićević
 

Naprotiv, Savićević je u razgovoru za dnevni list "Informer" otkrio da je još ranije savetovao Stojkovića da u javnost iznese svoja saznanja.
"Govorio sam Piksiju kada je preuzeo klub da odmah kaže sve što ima i što zna. Da ne ćuti ni o čemu. Nije me poslušao jer je hteo da zaštiti svog prethodnika Dragana Džajića. E pa lepo ga je zaštitio, a lepo je i njega Džaja zaštitio", rekao je Savićević za "Informer".

Možda je došao trenutak da se na Marakani konačno utvrditi koje sve odgovoran za veliko posrtanje nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta.
"Nije na meni da pričam o tome šta bi sada trebalo da se radi, da li bi trebalo da se raščisti situacija u klubu i da se utvrdi ko je šta radio. Međutim, kao bivšem saigraču, žao mi je zbog svega što se dešava u Zvezdi", zaključio je Savićević.

 

Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za "Informer" prethodnih dana govorio o transferima Vladimira Stojkovića, Nikole Žigića i Milana Biševca, kao i o drugim problemima sa kojima se susreo po dolasku na mesto predsednika Crvene zvezde. Posle toga je, prema saznanjima "Informera", Više tužilaštvo u Beogradu formiralo "predmet Džajić".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here