K1/Promo
Relja Popović

Poznati glumac i reper Relja Popović govorio je u “Prvom redu” na K1 televiziji o povratku glumi nakon 10 godina u seriji “Besa” i otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

– Malo sam neskromno najavio najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije “Besa”. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga – rekao je Relja za K1.

Relja je gledaocima “Prvog reda” otkrio sa kojom glumicom je posebno uživao sarađujući.

– Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – reako je Relja i dodao:

– Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike.

Relja ne krije da mu podrška supruge Nikolije Jovanović mnogo znači.

– Na premijeri “Bese” mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su doalzili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve.

Poznati glumac i reper otkrio je ko je njegov lik u “Besi”.

– Igram momka sa beogradskih ulica, koji ulazi u probleme zbog svoje naivnosti i misli da može lako da se izvuče iz nevolje, ali to naravno, nije realno.

Relja je u “Prvom redu” istakao da je ponosan što je “Besa” balkanska serija.

– Mislim da je ta saradnja predivna stvar i već godinama pričam o tome, te neke granice jesu postavljene među nama na Balkanu, ali i dalje čvrsto verujem da smo mi jedno i nadam se da ćemo ovom serijom probiti te granice – izjavio je Relja Popović za K1 televiziju u “Prvom redu”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here