Pexels

Retrogradni Merkur je aktivan od 10. septembra i trajaće sve do 2. oktobra. Dok za neke ovaj period predstavlja pravi rolerkoster, za druge je divan period obasjan emocijama.

Prema rečima astrologa, retrogradni Merkur će doneti sreću u ljubavi ovim horoskopskim znacima, a vi proverite da li ste među njima.

1. Bik

Retrogradni Merkur će aktivirati vašu kuću ljubavi i romantike. Velike su šanse da se u vašem životu pojavi neko koga ste mnogo voleli u prošlosti. Shvatićete da osećanja nisu nestala i da između vas i dalje postoji velika strast.

Osim ove ljubavne avanture, možda ćete poželeti da izađete iz svoje zone udobnosti, te ćete se prepustiti nekim novim stvarima.

2. Blizanci

Merkur je vladajuća planeta Blizanaca, tako da će narednih nekoliko nedelja uticati na ovaj znak mnogo više nego na ostale, a najviše na polje romantike. Sada ćete konačno moći otvoreno da priznate svoja osećanja i pokažete da vam je stalo, a zatim pustite da stvari idu svojim tokom.

Ne žurite da se obavezujete, zabavite se dok traje.

3. Devica

Pošto ovim znakom vlada Merkur, retrogradni period će za Device biti mnogo ličniji. Oni koji su u vezi, razmišljaće postoji li nešto u odnosu s partnerom što bi želeli da promene, kako vi vezu podigli na viši nivo.

Oni koji su slobodni, učiniće prvi korak ka osobi koja im se dopada. Iskoristite energiju Merkura i napravite ispisak ljubavnih želja.

4. Vodolija

Ako je nekome suđeno da se dobro provede u ovom periodu, to ste vi! Retrogradni Merkur aktivira vašu osmu kuću, što vam daje pregršt prilika da se upustite u avanture sa svojim partnerom. Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu i pokažete svom partneru šta tačno želite, piše “Atma”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here