Vesti
Detalji sa meča Sinđelić - Sidnam Park Makedonija

Protekle subote je održana ranije najavljena revija fudbala u organizaciji Vestgejt Sinđelića. Prema prvobitnom planu, okupljanje pet klubova, među kojima su pored domaćina bili još i Springvejl Beli orlovi, Nobl Park junajted Drina, Norlejn Vest Srbija i Sidnam park Makedonija, trebalo je da se održi prethodnog vikenda, ali je zbog uvedenih petodnevnih restriktivnih mera u Viktoriji događaj odložen za sedam dana.

Kako su mere ublažene, ponovo je dozvoljeno okupljanje ljubitelja fudbala, a pripreme klubova za novu sezonu su nastavljene pa su se stekli uslovi da se i ranije zakazane utakmice odigraju.
Revija fudbala je trebalo da počne još u prepodnevnom terminu, međutim Norlejn Vest Srbija iz Džilonga nije imala dovoljan broj igrača pa su odustali od učešća. Stoga su odigrane dve utakmice.
U prvom susretu sastali su se Springvejl Beli orlovi i Nobl Park Junajted Drina. Kako se i očekivalo, pobedio je rival iz NPL ranga sa 7:3 (3:1). Golove za Springvejl su postigli Marko Stanisavljević dva, Sarić, Karać, Husaini, Brandon i Kalid, a Nikola Stijačić, Danilo Glušić i Nikolas Andrejić za tim Drine.

Springvejl Beli orlovi

U drugoj utakmici dana, fudbaleri Sidnam Park Makedonije zabeležili su ubedljivu pobedu protiv domaćina, rezultatom 5:1 (0:0). Gol za Sinđelić postigao je Ace Petrovski.
Prvi deo ovog izuzetno zanimljivog susreta se završio bez pogodaka, a onda je Sinđelić poveo sa 1:0. Sinđa je imao rezultat i više od igre, ali kada je trener Nebojša Kovačević izveo skoro kompletan prvi tim i uveo rezerve, fudbaleri Makedonije su na brzinu nanizali pet golova i na kraju slavili sa 5:1.
Tokom celog popodneva u klupskom restoranu je bila živa muzika, a deca su uživala u igri na gumenim trampolinama koje su bile nedaleko od terena. Utakmice je pratio veliki broj ljubitelja fudbala koji su se vidno uželeli fudbala posle skoro jednogodišnje prinudne pauze u Melburnu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here