Otkrijte šta vam zvezde poručuju poslednjeg dana u sedmici:

OVAN

Neke lošije momente ste ostavili za sobom, dobro se odmorili i naspavali i ovog dana se osećate kao novi. Danas se možete zaista lepo opustiti i u podsticajnoj komunikaciji sa nekim dragim ljudima, ali i u okruženju porodičnog doma.

BIK

Danas ste rešili da ne provedete niti jedan minut kod kuće. Stoji da ćete posvetiti vreme dragim ljudima, ali ćete biti u pokretu. Možete otići na ručak, ali svakako ćete obilaziti prodavnice, šetati se ili otići na neku rekreaciju i opuštanje.

BLIZANCI

Divno je što ste vi sebi zadali zadatak da stignete na minimum tri strane, samo se pitam kako li ćete to uspeti da postignete. Izgleda mi da će najgore u celoj situaciji proći vaše voljeno biće, jer ćete njega ostaviti za sam kraj dana.

RAK

U prvom delu dana ćete biti nervozni, a nemate pravog razloga za to. Neke situacije ste prenaduvali i preuveličali. Malo sedite, razmislite i videćete da će ostatak dana biti bolji, a vi se smejati svom nerviranju od jutros. Sve se da ispraviti.

LAV

Ništa se neće dešavati po vašim planovima, ili ćete morati da se potrudite da ostvarite makar jedan njihov deo. Ipak – nećete se provesti ni malo loše, i pored povremene nervoze i brzine. Prijaće vam da provedete više vremena sa partnerom.

DEVICA

Vi ste namerili da ceo dan prilagodite sebi – da se opustite, uživate, i stavite na stranu sve dosadne obaveze. Željni ste da vidite neke ljude i sebi ćete ispuniti i to zadovoljstvo. Ono što je sigurno jeste da ćete potrošiti mnogo više od planiranog.

VAGA

Za vas bi bilo najbolje da dan provedete van kuće. Ako ne izađete, budite sigurni da ćete postajati sve nervozniji kako dan bude odmicao. Potrebno vam je da ste u pokretu, pa zgrabite voljenu osobu ili dragog prijatelja i pravac – izlazak i šetnja!

ŠKORPIJA

U prvom delu dana ćete biti zamišljeni, statični. Ovo je kratkotrajno i ostatak vremena možete posvetiti planovima koje ste zacrtali. Bićete dosta emotivni i u susretu sa voljenom osobom ćete svu ljubav koju osećate “sručiti” na nju.

STRELAC

Napravili ste fin dogovor sa emotivnim partnerom ili osobom koja vam je jako simpatična. Ako sa nekim izlazite prvi put, bićete zbunjeni svojim osećanjima, i povezanošću koju osećate. Ne razmišljajte previše, prepustite se i uživajte u ovim trenucima!

JARAC

Vi ste okrenuti emotivnim relacijama. Svesni ste da su u prethodnim danima bile napravljene neke greške, pa ćete se potruditi da to ispravite. Naročito je drugi deo dana dobar u emotivnom smislu – sve će prštati od ljubavi.

VODOLIJA

Izgledaće kao da vaši planovi funkcionišu baš kako treba. Na žalost, već u prepodnevnim satima će doći do promene – ili će neko od vaših prijatelja otkazati ili će se dogoditi nešto što će vas gurnuti na potpuno drugačiju stranu.

RIBE

Izgledaće kao da ćete nedelju provesti u kućnom ambijentu. Međutim, ovaj dan je spremio iznenađenje za vas – i to emotivne prirode. Neko će vas pozvati na susret, a ako imate emotivnog partnera – iznenadiće vas na vrlo pozitivan način.

Autor horoskopa: Olga Savić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here