Ribe između emocija i iluzija

0

kewlwallpapers.com
 

Ovo su prijemčivi i osetljivi ljudi koji intuitivno reaguju na okruženje. Ovaj njihov dar može biti veoma koristan ukoliko je usmeren na pravi način. Međutim, ukoliko senzibilnost nije pod njihovom kontrolom, psihički doživljaji ih vode u energetsku neravnotežu, koja ih potom uvodi u bolest. Šta se dešava u skrivenom delu nečije ličnosti predstavljeno je u 12. polju horoskopa, pa su zbog toga bolesti, kojima su osobe rođene u znaku Riba sklone, najčešće hronične.

Ribe oboljevaju zbog zadržanih emocija. Bez obzira na to što ovi ljudi, na prvi pogled, izgledaju opušteno, oni u sebi preživljavaju brojne fobije i strahove. Kada stanje postane alarmantno, najbolje je da se obrate psihoterapeutu jer je ovaj vid lečenja za njih najbolji.

Pomoć Sunca

Glavni savet osobama rođenim u ovom znaku je da pokušaju da vode uredan život i paze na mentalnu higijenu. Svaki disbalans vodi ih direktno u hronične bolesti zbog kojih ostatak svog života mogu provesti tragajući za pravim lekom do koga je nemoguće doći. Sunce u Ribama obećava da će osoba s lakoćom prevazići prepreke ukoliko se nađe u izolaciji, čak i kada su u pitanju bolnica ili zatvor.

Zbog trpljenja i potiskivanja emocija brzo strada endokrini sistem. A zbog vladara Neptuna koji predstavlja maglu i greške, oboljenja ovog znaka je teško otkriti i lečiti. Zbog ovoga, poželjno je uvek potražiti mišljenje bar dva stručnjaka pre postavljanja konačne dijagnoze. Ukoliko je osoba opterećena teškim aspektima, ova energija će mnogo gore delovati pa se mogu javiti tumori, gljivična oboljenja i problemi sa žlezdama.

Ribe vladaju stopalima pa to ukazuje da ove osobe moraju obratiti pažnju na udobnost obuće kao i na opšte stanje ovog dela tela jer čak i mali problem može proizvesti veću komplikaciju. Osim toga, zbog zadržavanja tečnosti u tkivu za ove osobe je izuzetno opasna svaka zloupotreba alkohola kao i ostalih otrovnih supstanci jer se zbog loše razmene materija isti zadržavaju u organizmu duže nego kod drugih zodijačkih znakova. Uz to, zbog prevelike senzibilnosti i opšte osetljivosti pripadnici ovog znaka teško odolevaju iskušenjima droge i alkohola pa s lakoćom upadaju u začarani krug iz koga teško izlaze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here