Foto: EPA/CARMELO IMBESI
Frenk Riberi

Francuski fudbaler, Frank Riberi po svemu sudeći ne namerava da odustane od fudbala, pa je tako blizu potpisivanja novog ugovora sa Salernitanom. 

Kako prenose mediji u Italiji, ekipa koja se ove sezone priključila Seriji A zainteresovana je za francuskog fudbalera koji bi lekarske preglede trebalo da obavi u ponedeljak.

Oni tvrde da će Riberi potpisati jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja. Vezni fudbaler je od 2019. godine igrao za Fjorentinu u Italiji, ali su dve strane na kraju prošle sezone rešile da se rastanu.

U karijeri je između ostalog nastupao i za francuske klubove Bulonj, Ale, Brest, Mec i Olimpik iz Marselja, turski Galatasaraj, a najveći trag ostavio je igrajući za Bajern iz Minhena, sa kojim je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je ukupno 81 meč i postigao je 16 golova. U novoj sredini neće imati toliko lak posao, pošto će se sa Salernitanom izvesno boriti za opstanak u najvišem rangu. Ovaj klub je u uvodna dva kola doživeo dva poraza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here