EPA-EFE
Ričard Gir

Holivudski glumac Ričard Gir postao je otac u 70. godini, pošto je njegova supruga Alehandra Silva (37) na svet donela dečaka.

Gir i njegova aktuelna supruga već imaju sina Aleksandera, koji je rođen u februaru prošle godine.

Porodica je u izolaciji na svom ranču nedaleko od Njujorka, prenosi „Dejli mejl“. List navodi da su se glasine da par očekuje drugo dete javile u novembru, ali oni to nikada zvanično nisu potvrdili.

Gir i Alehandra su se venčali u aprilu 2018. godine.

Oni su kasnije te godine objavili da očekuju bebu na veoma originalan način – Alehandra je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj su ona i njen suprug u društvu sa Dalaj Lamom, koji joj je stavio ruku na stomak kako bi blagoslovio nerođeno dete.

Gir, koji je budista, istaknuti je borac za ljudska prava a Tibetu, zbog čega je, kako kaže, na crnoj listi u Holivudu.

Ričard Gir ima sina Homera (20) iz braka sa Keri Lauel od koje se razveo 2016. godine posle 14 godina braka.

Bio je u braku i sa manekenkom Sindi Kraford, 0d 1991. do 1995. godine.

1 KOMENTAR

  1. KRALJINA SE OVIM AKTOM NOMINOVAO ZA OSKARA U „DOMAĆEM“ EROTSKOM FILMU-„BEZ STARCA NEMA UDARCA“ ILI „DOBAR KOMŠIJA JE NEKAD BOLJI OD VEŠTAČKE OPLODNJE“..!!
    -Čit’o sam negde da je Riči oduvek voleo da se nabacuje klinkama(„iz kraja“) sa oprobanom i potvrđeno uspešnom džiberskom forom: „Šečeru,Ckss..Priđi k’ čici..!“,tek sad verujem u verodostojnost tog izvora „žutih“ informacija!!Nisu mu bez veze,onomad,dali glavnu ulogu u filmu „Žigolo“,izučio se..,kraljina…!
    Sweetheart-zahvalna Ženica (mu) je odma’ preko radija u popularnoj emisiji „pozdravi i čestitke“ naručila (u istom danu) 12 emitovanja pesme: „Stade se cveće rosom kititi..!“,jer mnogo voli da „mu sedu bradu miluje..“uz nama poznati slogan -„Sve za našu decu“,što bi neki rekli..-da se ne pate u životu „k’i mi“…!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime