EPA/Frantzesco Kangaris

Rijana je u intervjuu, gostujući kod Opre, priznala da još uvek istinski voli bivšeg dečka Krisa Brauna i da će verovatno tako uvek i ostati.

Davne 2009. pevač Kris i tadašnji Rijanin dečko fizički ju je napao u noći dodele Gremija, ostavivši je pretučenu i skoro bez svesti.

Kris je bio osuđen na uslovnu kaznu od pet godina i na šest meseci rada za opšte dobro. Takođe je dobio zabranu pristupa pevačici. Ipak, ona sada tvrdi da je taj incident nije naterao da prestane da ga voli.

– Ponovo smo radili na našem prijateljstvu. Sad smo vrlo bliski prijatelji – rekla je u potkastu Supersoul Coversations Opre Vinfri.

– Ponovno smo izgradili poverenje, i to je to – volimo se i verovatno ćemo uvek. I to nije nešto što ćemo ikada promeniti. To nije nešto što možete samo isključiti. Mislim da je on bio ljubav mog života. Bio je prva ljubav. I vidim da je i on mene voleo na isti način… Ne radi se čak ni o tome da budemo zajedno. Zaista ga volim. Dakle, glavna stvar za mene je da je u miru. Nisam ja mirna ako je imalo nesrećan ili još uvek usamljen – priznala je pevačica.

Njen novi pogled na odnos para podstakao je Opru na pitanje može li par ikad obnoviti romansu koju su nekad imali.

– On je u vezi. Ja sam sama, ali održavamo vrlo blisko prijateljstvo otkad je ukinuta zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo po malo, i nije bilo lako. Nije lako – priznala je pevačica.

Međutim, u šokantnom otkriću, Rijana je rekla da joj je, čim se dogodio fizički obračun te večeri, glavna briga bio Kris, a ne ona sama.

– Osećala sam se zaštitnički. Osetila sam da jedina osoba koju trenutno mrze je on. Bio je to čudan osećaj, jer koliko god da sam bila ljuta, povređena i izdana, osećala sam se kao da je pogrešio i da mu je potrebna pomoć, i ko će mu pomoći? Bila sam više zabrinuta za njega”, ispričala je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here