Rim se poklonio Mihajloviću: Navijači Lacija imali posebnu poruku za Srbina (FOTO, VIDEO)

0
Foto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Fudbaleri Lacija pobedili su Bolonju 2:0 u Rimu u utakmici 26. kola Serije A, čiji su početak obeležili navijači posebnom porukom za Sinišu Mihajlovića koji je ostavio dubok trag kao fudbaler Lacija. 

Sam susret imao je uvertiru sa tribina za Sinišu Mihajlovića. Sa tribina Olimpika, na kojem je Mihajlović nastupao kao fudbaler, emocije su pokuljale kada je Srbin, čija je borba sa leukemijom ujedinila Italiju, kročio na teren.

Ovacijama je pozdravljen omiljeni gost, krcate tribine su iskazale duboko poštovanje i divljenje za nekada veliku zvezdu tima, koji je posebne trenutke doživeo pred navijačkim sektorom rimskog zdanja, pred čuvenom “Curva Sud”.

 

Ultrasi Lacija su ugostili Mihu kao najvećeg idola, darivali ga i slikom na kojoj se vidi “kop” Lacijala sa gostovanja u Bolonji.

– Uvek hrabar, sa ratničkim duhom, u najvažnijoj borbi koju vodiš mi smo uz tebe. Napred Siniša – dominirala je poruka za Srbina sa tribine Lacijevih navijača.

 

 

 

Kada je reč o samom susretu, sve je rešeno posle nešto više od 20 minuta. Prvo je Luis Alberto postigao prelep gol na asistenciju Čira Imobilea, a potom je dodao Hoakinu Koreji da odluči sve dileme, ako ih je uopšte bilo, na Olimpiku.

Bolonja Mihajlovića pokušala je da se vrati, ali se VAR čak dva puta isprečilo za unese neizvesnost – prvo zbog igranja rukom, a onda i zbog ofsajda.

Lacio je sa ova tri boda preuzeo prvo mesto na tabeli Serije A, sa dva boda više od Juventusa, ali uz meč više.

Za domaći tim svih 90 minuta odigrao je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Serija A 26. kolo:

Subota:
Lacio – Bolonja 2:0 (2:0)
Alberto 18, Korea 21
20.45 Napoli – Torino

Ponedeljak:
20.45 Sampdorija – Verona

Odloženo za 13. mart:
Juventus – Inter
Milan – Đenoa
Udineze – Fiorentina
Parma – SPAL
Sasuolo – Breša

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Izvor:
Vesti online

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here