Roben: Verujem u pobedu Bajerna

0

Arjen Roben
 

"Pružićemo svoj maksimum. Verujem da će Alijanc Arena goreti. Znamo da klub može da ispiše nove stranice istorije, a mi smo veoma motivisani da to i uradimo. Znam da će svih 11 igrača na terenu, i onih sedam na klupi učiniti sve kako bismo došli do pobede", rekao je Roben na konfernciji za novinare, a prenose britanski mediji.

 

Krilni fudbaler minhenskog Bajerna rekao je da su svi svesni kvaliteta Real Madrida, ali je dodao da veruje da će njegov tim uspeti da postigne gol više.

"Znamo da neće biti lako, pogotovo ako Kristijano Ronaldo i Geret Bejl budu igrali od samog starta. Oni su sigurno puni samopouzdanja nakon pobede ostvarene prošle nedelje, ali verujem da znaju da im ovde neće biti lako da nas savladaju. Mi ćemo igrati ofanzivno, i mislim da će to doneti dobar rezultat", rekao je Roben.

 

Igrač Bajerna rekao je da je njegov tim odigrao odličnu sezonu uz samo nekoliko loših partija, i dodao da ima dobar predosećaj za sutrašnji meč.

"Istina je da smo ove sezone imali par nedelja kada nismo igrali najbolji fudbal, ali kada pogledate celu sezonu, mislim da je bila brilijantna, pa tako sutra sebe moramo nagraditi dobrim rezultatom", kazao je Roben.

 

Bajern Minhen sastaće se sutra u 20.45 na svom stadionu sa Real Madridom u revanš meču polufinala Lige šampiona. Madriđani na "Aljanc Arenu" dolaze sa golom prednosti, jer su prošle srede u prvoj utakmici polufinala slavili rezultatom 1:0.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here