Foto: EPA/ERDEM SAHIN
Robinjo

Italijanski apelacioni sud potvrdio je osuđujuću drugostepenu presudu za nekadašnjeg igrača Milana Robinja koji je optužen za silovanje!

Robinju je tako potvrđena kazna od devet godina zatvora, ali je njegova odbrana istakla da će celokipni proces sada ići na Kasacioni sud koji je treća istanca.

Brazilac je osuđen za silovanje koje se dogodilo krajem januara 2013. godine, dok je bio član Milana. A za to ga je optužila jedna Albanka koja tvrdi da je silovana u grupnjaku.

Uz Robinja je bio njegov prijatelj Rikardo Falko, kao i još četvorica muškaraca, a silovanje je navodno trajalo između 30 i 50 minuta u garderobi jednog noćnog kluba u Milanu.

Optuženi za silovanje tvrde da su nevini i da je devojka pristala na odnose, a odbrana je tokom suđenja pokušala da diskredituje devojku fotografijama na kojima se vidi kako joj “druženje sa alkoholom” nije strano.

Robinjo se takođe branio izjavama da on uopšte nije bio sa prijateljima kasnije te noći, da mu je devojka sama prišla, da su bili nešto prisniji, ali da je on otišao kući. Te da su njegovi prijatelji ostali sa njom i da su imali seks, jer je ona to htela. I da su potom svi zajedno otišli u drugi klub.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime