pixabay.com

Koliko vam je iskrenost bitna u životu? Ako je kotirana visoko na vašoj vrednosnoj skali, trebalo bi da u svom najbližem okruženju imate osobe rođene u tri znaka Zodijaka – Ovnove, Device i Strelčeve.

Kako piše “NYpost”, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima nikad vas neće slagati.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su impulsivne i upravo zato nisu sklone da “tri puta izmere pre nego što preseku”. Kod njih je uvek “što na umu, to na drumu”.

Možda vam način na koji Ovnovi saopštavaju istinu neće uvek prijati, ali budite uvereni da vas nikad neće slagati.

2. Devica

Merkur je planeta komunikacije, racionalnosti i analize i vladajuća planeta osoba rođenih u ovom zemljanom znaku. Svako ko ima neku Devicu u blizini zna da su one stroge, analitične, kritički nastrojene, možda čak pomalo i naporne, ali su pre svega dobronamerne.

Devica će vam uvek bez uvijanja i bez “šminke” reći ono što misli. Na vama je da razmotrite ono što vam je rekla i, naravno, da prihvatite njen savet – u suprotnom, rizikujete da vas ubuduće ignoriše.

3. Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku osećaju neku vrstu dužnosti da govore istinu. Strelac je povezan sa devetom kućom putovanja, učenja, ekspanzije i javnosti. Shodno tome, Strelčevi su dobri govornici, a istinu vide kao hram u koji bi trebalo ulaziti s dubokim poštovanjem i posvećenošću.

Poput Ovnova i Devica, i Strelčevi će vam jasno i glasno uvek reći ono što misle, a na vama je da odlučite kako ćete reagovati na ono što vam saopšte.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here