Tanjug
Oliver Antić

Ambasador Srbije u Lisabonu Oliver Antić preminuo je danas nesrećnim slučajem, a portugalski mediji pišu da je Antić izvršio samoubistvo.

Prema pisanju lista “Koreo de manja”, u svesnom stanju je izvučen iz vode, ali nije preživeo.

Nesreća se dogodila oko 13 časova po lokalnom vremenu u mestu Boka do Inferno, u provinciji Kaškaiš. U bukvalnom prevodu mesto gde se Antić, kako tvrde ubio, znači “usta pakla”.

Na mestu nesreće bili su pripadnici pomorske policije i vatrogasne službe.

Kako navodi žurnal CM, ambasador Antić je bio u vozilu sa vozačem, kome je naredio da stane pored litice, sa koje se potom bacio. Mediji pišu da je odmah pozvana tamošnja pomorska policija i vatrogasci, kao i da je Antić još bio živ kada su ga izvukli.

Postoji i verzija da je Antić zamolio vozača da stane kako bi se fotografisao, ali se okliznuo i pao sa litice.

O smrti ambasadora Srbije u Portugaliji izvestila je i britanska agencija Rojters koja navodi, pozivajući se na lokalnu vatrogasnu brigadu, da je ambasador poginuo nakon što je pao s llitice u gradu Kaškaišu u blizini Lisabona.

Portparol vatrogasne brigade nije želeo da komentariše okolnosti koje su dovele do nesreće, a za Rojters je rekao da su službe Hitne pomoći brzo stigle na lice mesta oko 13.30 časova po lokalnom vremenu i zatekle Antića živog, ali teško povređenog.

Hitna pomoć je pokušala da ga spasi, ali je on ubrzo preminuo, naveo je portparol.

1 COMMENT

  1. I pored svih spekulacija da se ubio ili nesrecno okliznuo, svedok je vozac kome je naredio da stane. I sta kaze vozac, o tome niko nista ne govori,

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here