Dečak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom “Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram”, ispunio je san.

U pitanju je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u beogradskom hotelu “Hajat” upoznao jednog od najboljih fudbalera sveta, dobio njegov autogram i zajedničku fotografiju.

Njegov otac Lukaš rekao je Tanjugu da su iskoristili nekoliko slobodnih dana u celoj ovoj situaciji sa korona virusom i da su presrećni što je Borisu san postao java.

– Često dolazimo u Beograd, ovo nam je 15. put. Znamo koliko je teško doći do Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Portugala – ističe Lukaš.

Borisov otac je veliki navijač Legije i Crvene zvezde, bio je na više utakmica crveno-belih, a izdvojio je mečeve u Ligi šampiona protiv Bajerna u Beogradu i Napolija u Napulju.

– Svi Zvezdini fudbaleri su nam omiljeni, naravno, najviše Filip Mladenović koji igra za Legiju – istakao je Borisov otac.

Inače, Boris je u Beogradu sem Ronalda upoznao i srpskog dečaka Todora, zajedno su uspeli da dođu do idola i ostvare san.

– Još pre dve godine kada je Ronaldo došao pokušao sam da dođem do njega, ali nisam uspeo. Čim sam saznao da je Portugal opet u grupi sa Srbijom, napravio sam plan, uzeli smo sobu u Hajatu i uspeli smo. Potpisao mi se na dres Juventusa – emotivno je ispričao Todor.

Ronaldo će večeras od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić” predvoditi selekciju Portugala protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here