Ronaldo: Kakav odmor, pucam od samopouzdanja

0

Gol mašina se ne gasi: Kristijano Ronaldo
 

Portugalski reprezentativac imao je problema sa povredama na kraju prošle sezone, kao i na Svetskom prvenstvu u Brazilu, koje "selekau" neće ostati u lepom sećanju.

 

Ronaldo je ove sezone u četiri utakmice postigao devet golova, od čega je u pretposlednjem meču dao tri gola, a u poslednjem četiri. Mediji i navijači su iskazali svoje mišljenje da bi sada trebalo da preskoči neku utakmicu i odmori se.

 

"Na početku smo sezone i želim da igram da bih stekao samopouzdanje i ritam. Kada prave utakmice dođu, onda ću se odmoriti i biti u rotaciji, ali sada nije trenutak za to. Želim da nastavim da napredujem", rekao je Ronaldo.

 

Evropski šampion u Subotu igra u gostima protiv Viljareala.

 

"Dobro se osećam, nemam nikakvih bolova. Napredujem i dalje, imam još prostora za napredak i želim da nastavim ovako. Fizički mogu da budem još bolji. Stvarno sam vredno trenirao tokom pauze jer nisam imao dobru predsezonu, ali sada imam samopouzdanja i nemam bolova", rekao je Ronaldo.

 

Kristijano Ronaldo je sa devet golova ubedljivo prvi strelac Primere trenutno, pošto trojica igrača posle njega imaju po četiri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here