EPA/Peter Powell
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo rekao je posle meča sa Totenhemom da je svima u klubu bilo jasno da posle poraza od Liverpula stvari moraju da se menjaju i da je to i učinjeno. Portugalac je dodao i da je svima lako da upiru prstom u menadžera, ali da odgovornost snose i igrači.

– Znali smo i pre ovog meča da imamo veoma tešku nedelju, imali smo rezultate koje nismo očekivali, bili smo malo pod pritiskom, malo i tužni, ali znali smo da ćemo danas dobro odgovoriti na to. Počeli smo veoma dobro, moj posao i jeste da pomognem timu golovima, iskustvom, asistencijama. U tome sam danas uspeo i zadovoljan sam, ali najvažnije je da je tim danas bio odličan – rekao je za Skaj sport posle utakmice Ronaldo.

Pobedi protiv Totenhema prethodio je težak poraz od Liverpula.

– Bilo je veoma teško, nismo očekivali takav rezultat. Nadam se da smo danas okrenuli novu stranicu i svi znaju svoju ulogu u timu, nije stvar samo u menadžeru u koga sada svi upiru prstom, krivica je i na igračima. Verujem da se stvari dešavaju sa razlogom i da treba da budemo zadovoljni ovom pobedom danas, pobedili smo 3:0 na gostovanju, protiv teškog rivala i zbog toga smo srećni.

Mnogo je kritika izrečeno na račun Olea Gunara Solskjera.

– Za trenere i igrače to je normalna situacija, kritike su uvek tu. Mene lično to ne dotiče. Veoma dugo igram i znam da je jednog dana sve sjajno, a drugog dana će reći da nemamo pojma. Naravno, uvek je bolje kada te hvale i kada su svi zadovoljni jer si pobedio. Ali život nije uvek takav, nekada moraš da se izboriš sa teškim momentima. Znali smo da moramo da se promenimo i promenili smo se – zaključio je Ronaldo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here