Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo kaže da uopšte nije nervozan pred prvi meč na Evropskom prvenstvu i da ne razmišlja o svom statusu u Juventusu.

Portugalci su u teškoj grupi F, sa Mađarima, Francuzima i Nemcima. Već u utorak su im rivali Mađari u Budumpešti. Kristijano poručuje da ima veliko iskustvo igranja na Evropskim prvenstvima, ali da i dalje ima osećaj da mu je to prvo ovakvo takmičenje.

– Igram na najvišem nivou godinama unazad i početak takmičenja ne izaziva nervozu kod mene. Tako je bilo kada sam imao 18 ili 19 godina. Bilo je neke unutrašnje borbe, a sada kada imam 36, šta god da se dogodi, ja ću svakako dati svoj maksimum. U ovom trenutku ne razmišljam o svojoj budućnosti u Juventusu i fokusiran sam isključivo na Evropsko prvenstvo. Ne igrate na ovako velikom turniru često. Ovo će biti moje peto EP, ali imam osećaj kao da je prvo. Želim da počnemo na pravi način, pobedom. Potrebno je da odigramo dobar meč i da budemo pozitivni od prve do poslednje utakmice – kazao je Ronaldo.

Kristijana ćete gledati u utorak od 18 časova kada Portugalci budu igrali sa Mađarima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here