EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
Kristijano Ronaldo

Ponovo je sebi veliki problem napravio Kristijano Ronaldo, mada nije prvi fudbaler koji je u toku pandemije prekršio pravila zemlje u kojoj se nalazi.

Osetili smo to i na našem pripremu, pošto su Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević na kratko bili izopšteni iz svojih timova zbog nediscipline, a koja je bila povezana sa žurkom povodom novogodišnjih praznika.

Fudbaler Juventusa odlučio je da u sred sezone ode na skijanje kako bi proslavio rođendan svoje devojke. I sve bi bilo kako treba da nisu otišli u region koji je trenutno visokorizičan kada je u pitanju pandemija koronavirusa. Putovanja u Vale d’Aostu nisu dozvoljena u ovom trenutku fudbalerima, prema pravilima koja su na snazi u Italiji, a izuzetak važi samo za one koji imaju nekretninu u toj zoni.

Portugalac nije nastupio protiv Spala u Kupu Italije i to je iskoristio da pobegne na mali zimski predah. Pitanje je koliko će ga on na krjau koštati, pošto novinska agencija Ansa piše da policija istražuje gde je Ronaldo sve bio tokom prethodnih dana.

On je već imao problema sa kovid protokolom u Italiji, jer je posle reprezentativne pauze na kojoj se i zarazio koronom došao u Italiju privatnim avionom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here