Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo ima zapanjujuću kolekciju luksuznih automobila, a novi automobil koji je kupio je Bugatti Centodieci.

Zvezda Juventusa odlučila je da se počasti za rođendan, i to, super retkim Bugati Centodieci koji košta oko 8 miliona evra i biće napravljen u samo 10 modela. On je ovaj model naručio još prošle godine u martu, a dobiće ga 2022. godine kada se završe svi testovi i proizvodnja.

Ovaj najnoviji Bugatti model može se pohvaliti sjajnim 16-cilindričnim motorom i može da pređe od 0-100 km / h za 2,4 sekunde, a 0-200 km / h za 6,1 sekundi. Maksimalna brzina Bugatti Centodieci je neverovatnih 380 km / h.

Ronaldovo vozilo je još uvek u fazi testiranja i biće podvrgnuto čuvenim testovima vazdušnog tunela u narednim nedeljama, jer inženjeri nastoje da osiguraju da automobil ispunjava besprekorne uslove koji se očekuju od njegove cene.

Pored Bugattija Chirona, njegova trenutna kolekcija od 20 automobila takođe uključuje Mercedes-Benz C220 CDI, Lamborghini Aventador LP 700-4, Aston Martin DB9, tri Ferrarija, Rolls Roice Phantom i Bentlei GT Speed.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here