Printscreen

Legenda snukera, po mnogima najbolji svih vremena Roni O’Saliven pokazao je da nije veliki samo za bilijarskim stolom, nego i kao čovek.

Rekli bismo – prava ljudina! Čuveni Roni pojavio se na meču prvog kola Ingliš opena u neobičnom izdanju, imao je nalakirane nokte. I to roze! A sve u znak podrške organizaciji “Future dreams” kojoj je cilj da podigne svest kod žena o opasnosti koje nosi rak dojke.

Šestostruki svetski šampion objasnio je da nikada ranije nije bio uključen u slične akcije, te da se nijednog momenta nije dvoumio kada mu je predloženo da to uradi.

– Razgovarao sam o tome sa prijateljem Endrjuom i rekao sam da ću obojiti nokte za meč. Svest o poseldicama raka dojke je važna stvar, mnogo važnija od snukera i želeo sam da omogućim da se jasno vidi na televiziji. Možda će se sada još neko od kolega uključiti u akciju – rekao je Roni, pa dodao:

– Sve sam uradio u prodavnici lakova, moram da zahvalim i mojoj verenici na tome. Stvarno mi se svidelo. Nokti će mi ostati roze do kraja nedelje, čak iako budem morao da izlazim neću skidati lak. Sad mi je jasno zbog čega žene vole da lakiraju nokte – našalio se veliki šampion i veliki čovek.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here