Rozić zagrebački Džon Teri

0

Hrvatski mediji su ovaj seks skandal uporedili sa dešavanjima u Premijer ligi (Džon Teri i Vejn Bridž), tako da je Rozić preko noći dobio epitet "hrvatski Džon Teri", jer je "ukrao" devojku svom saigraču.

Marin Rozić se igra kao Džon Teri

Prema pisanju hrvatskih medija, 20-godišnji krilni centar Cibone Radošević bio je u vezi sa devojkom godinu i po dana, čak su i živeli zajedno, a onda je slučajno otkrio da ga vara i to ni manje, ni više nego sa njegovim kapitenom u klubu 27-godišnjim Rozićem.

 

"U ponedeljak joj je došla prijateljica u posetu. Ja sam krenuo na trening, ali mi je palo na pamet da ih snimim, jer su me zanimali ti ženski razgovori. Ujutro sam preslušao snimak i šokirao se. Ispričala je prijateljici da joj se Roza (Rozić) javio i da je otišla u njegov stan. Te večeri se, navodno, ništa nije dogodilo, jer je priznala da nisu imali kondome, ali da su se ljubili kao klinci…Verujem da to traje neko vreme", ispričao je Radošević a preneo portal "24sata.hr".

 

Mladi košarkaš kaže da to svakako nije mogao da oprosti svojoj devojci i da ju je odmah "kaširao".

 

"Prvo je sve demantovala, nije joj bilo jasno zašto je izbacujem iz stana, a onda sam joj pustio snimak. Promenila je boju 15 puta, pokupila je stvari i otišla. Mislim da je otišla kod njega, ali i da je on ‘otkačio’", rekao je krilni centar Cibone.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here