Riki Rubio, dugogodišnji reprezentativac Španije, prokomentarisao je sliku Nemanje Bjelice na zvaničnom profilu srpskog košarkaša.

Krilni centar Srbije okačio je sliku s meča protiv Litvanije, a Rubio, koji je nekadašnji saigrač Bjelice, ga je “pecnuo” komentarom.

– Idi po to srebro – napisao je Rubio komentar na ovu sliku, aludirajući na prethodna četiri velika takmičenja, na kojima je Srbija bila na korak do zlata, ali je morala da se zadovolji srebrom, ali i na to da želi Španiji zlato.

Bjelica i Rubio igrali su zajedno u Minesoti Timbervulvs i dobri su prijatelji, i nema nikakve “zle krvi” između njih dvojice.

Sliku Bjelice prokomentarisali su i Badi Hild koji mu je poručio da “pokida u Kini”, Tai Gibson, Bred Oleson, Frenk Mejson…

Iako smo napisali da je Rubio “pecnuo” Belog, a samim tim i Srbiju, nema sumnje da bi 90 odsto nacije bilo zadovoljno novim finalom na Svetskom prvenstvu i eventualnom srebrnom medaljom.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom. U drugoj fazi naša selekcija mogla bi da se sastane sa Španijom.

View this post on Instagram

Loading ⏳… #SRBIJAGOTGAME

A post shared by Nemanja Bjelica (@nemanjabjelica8) on

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here