Foto: EPA/ Kai Foersterling
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Rukometašice Srbije od 18 sati započinju novu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Španiji, a prvi rival im je reprezentacija Crne Gore.

Izabranice Uroša Bregara u ovu fazu takmičenja prenele su dva boda, a rivali naše selekcije biće Crna Gora, Francuska i Slovenija.

Selektor Uroš Bregar rekao je da očekuje dobru i tešku utakmicu.

– Protivnik nam je poznat, očekuje nas jedan težak meč, moramo da se pripremimo za njihovu igru – igraju ili sa dva pivota ili sa dva brza srednja beka. Uz njihovu agresivnu odbranu očekujem jednu baš tešku utakmicu. I Crna Gora kao i mi imaju promene u timu, podmladili su ekipu. Znamo šta znači Crna Gora, znamo šta znači Srbija. Očekujem jedan dobar meč i da će igra u odbrani i Crne Gore i Srbije biti ključna za ovaj meč. Crna Gora igra agresivno. Bitan je naš protok lopte, kako ćemo iz duela dati loptu dalje. Spremićemo se, raditi video analize na sastancima i mislim da ćemo naći rešenje za njihovu odbranu – rekao je selektor Bregar.

Meč sa Francuskom se igra u subotu, 11. decembra od 18 sati, dok se sa Slovenijom naša selekcija sastaje u ponedeljak takođe u istom terminu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here