Rukometni savez prikuplja pomoć

0

 

Kako se navodi u današnjem saopštenju, RSS je obezbedio i pelene, konzerviranu hranu, sredstva za održavanje lične higijene, vodu za piće. U tu svrhu su i proteklih dana bila angažovana sva vozila Saveza.

"Pored dosadašnje pomoći upućene ugroženima, RSS je odlučio da sav prihod od karata sa dve predstojeće utakmice reprezentacije, 7. juna sa Češkom i 15. juna sa Slovenijom, uplati kao pomoć rukometnim klubovima sa postradalih teritorija", rekao je generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

 

RSS je zahvalio rukometašima, trenerima, rukometnim i medicinskim radnicima, klubovima i službenim licima koji su od proglašenja vanredne situacije pritekli u pomoć ugroženim područjima i pozvao ih da to i dalje čine. U saopštenju se ističe da se Savezu svakodnevno obraća veliki broj reprezentativaca iz inostranstva koji žele da pomognu i da će od rukometaša iz Francuske stići pomoć.

 

RSS je pozvao sve koji to do sada nisu učinili da uplate sredstva za pomoć na račune koje je otvorila Vlada Srbije: dinarski je 840-3546721-89, svrha uplate za otklanjanje vanrednih okolnosti – poplave; devizni je 01-504619-100193230-000000-0000.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here