Promo
Run And walk4BELhospice

Svako od nas se u nekom trenutku suočio sa bolešću drage osobe. U ovim situacijama neophodno je da budemo hrabri i da pružimo podršku jedni drugima.

Učešćem u humanitarnoj akciji Run and walk4BELhospice, osnažićete sve one koji nisu u mogućnosti da budu aktivni, kao i članove njihovih porodica, a učinićete dobro i sopstvenom zdravlju.

Akcija je počela u novembru i trajaće sve do maja naredne godine. Nagrađivaćemo po 10 učesnika u svakoj grupi sa najvećim brojem pređenih kilometara koje će se prikupljati trčanjem ili šetanjem preko aplikacije PACER.

Merenje kilometara za svakog učesnika traje tačno mesec dana. Prva sledeća grupa se takmiči od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine.

Učešće u ovoj humanitarnoj akciji, možete uzeti uplatom kotizacije na račun BELhospice centra, koja iznosi 1.000 dinara.

Broj računa je: 170-230030536–65, a svrha uplate: run and walk

Nakon uplate donacije, pošaljite poruku na e-mail: runandwalk@belhospice.org u kojoj potvrđujete učešće u akciji, a mi ćemo Vam poslati kod za grupu u aplikaciji PACER kao i instrukcije za korišćenje iste.

U ovoj akciji mogu učestvovati pojedinci iz cele Srbije.

Budimo tu jedni za druge!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here