pixabay.com
Moskva

Amerika, da to želi, mogla bi da završi konflikt u Ukrajini tako što bi dala tu direktivu Kijevu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov komentarišući izjavu bivšeg američkog lidera Donalda Trampa da bi on lično konflikt završio za svega 24 časa.

– Teoretski Tramp nije daleko od istine. Predsednik SAD zaista, da želi, mogao bi da stavi tačku na konflikt tako što bi izdao određenu direktivu kijevskim vlastima. Samo to bi bilo dovoljno da se konflikt okonča. Doduše, ne za dan-dva, ali u tome je ključ – rekao je Peskov.

Prethodno je bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio da bi zaustavio konflikt u Ukrajini za samo 24 časa.

– Da sam ja predsednik, rata između Rusije i Ukrajine nikada ne bi bilo. Čak i u ovom trenutku, da sam predsednik, mogao bih da se dogovorim i da zaustavim ovaj užasni rat i to za svega 24 časa – dodao je on.

2 COMMENTS

  1. Donald sigurno bi rat zavrsio. Pomogao bi Putinu da bombarduje Kijev.Ali eto, nije predsednik. Na svu srecu. Inace bi cela kugla gorila zbog ovog retarda. Pokusavao je on i Ameriku da zapali, ali eto nije mu se posrecilo.Gde god je bio njegov covek – izgubio je na izborima. Retaed ostaje retard.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here