pixabay

Rusija razmatra da udvostruči novčane kazne za izlaganje dece LGBT propagandi ili za organizovanje bilo kojeg događaja koji se smatra promocijom homoseksualnosti, navodi se u nacrtu predloženog zakona.

Ruski zakon o gej propagandi, koji je usvojen 2013. godine, zabranjuje svakoj osobi ili entitetu da promoviše homoseksualne odnose deci, iako su poslanici u julu razmatrali da bi zakon trebalo da uključi ne samo decu, već i odrasle, preneo je Rojters.

Prema predlogu zakona, kazna za promovisanje “netradicionalnih seksualnih odnosa” deci trebalo bi da se udvostruči na 33.000 dolara za entitete, dok bi kazna mogla da ide i do 83.000 dolara, ukoliko bi prekršaj bio učnjen onlajn ili u medijima.

Ukoliko se usvoji zakon pojedinci bi za ovo delo mogli da plate do 6.600 dolara, dok bi se stranci koji šire LGBT propagandu deportovali iz Rusije.

O nacrtu zakona će se razgovarati nakon početka jesenjeg zasedanja Državne Dume.

6 COMMENTS

  1. Браво Русија.Једино тако се може сачувати грозота која се пропагира са запада и лудило што се ствара.

  2. НЕМОГУЋЕ ЈЕ ИСКОРЕНИТИ НИ ТРАДИЦИОНАЛНУ ПОРОДИЦУ, НИ ХОМОСЕКСУАЛИЗАМ. ТО НЕ ЗАВИСИ ОД “ПРОПАГАНДЕ”, НИ ОД ВАСПИТАЊА, НЕГО ОД ЛИЧНОГ НАГОНА

  3. Gle ovih latentnih gejeva ili jos bolje najobicnijih pedercina kao sto su nekakvi “vladovi ili casne srbende” – sto se boje srpske premijerke Brnabicke i svoje latentne nastranosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here