EPA-EFE
Ruska vojska

Ruske trupe zaustavile su se u blizini severoistočnog grada Konotopa nakon što su pretrpele velike gubitke tokom borbe, saopštile su ukrajinske kopnene snage.

Imaju problem sa gorivom i snabdevanjem, navodi se u saopštenju i dodaje da je bilo slučajeva pljačke od strane ruskih vojnika u lokalnim prodavnicama, preneo je Rojters.

Na periferiji grada bilo je oko 40 jedinica spaljene ruske opreme.

6 COMMENTS

  1. Ова вест стиже са украјинских сајтов, исто и она да су 15 пита побили диверзанте што су заузели Аеродром, а они се повампирили следећи дан. 😂😂😂😂 вест није тачна. Поздрав.

    • Jovane ili ovane. Da nije bilo Bosanskog jezika nikad nebi ime Ovan dobilo svoje ,,J” ispred. Zato i pokušavate omalovažiti Bosanski jezik. Sve OTIMATE OD DRUGIH i UVIJEK SU VAM BILI DRUGI i DRUGAČIJI KRIVI jer su u svemu bolji i ,,JAČI” bez presedana. Srbija je mijenjala svoje ime više puta alo svoju politiku prema drugima ,,nikada”.Sve što rade Rusi to i srbi žele da rade po Balkanu. Ne mislite i ne činite zlo nikome i to silno naoružanje vam neće nikada trebati. Ko čačka Vraga , zlo ga snađe. Pozdrav i OSVIJESTITE SE JER STE SEBI STVORILI MNOGO NEPRIJATELJA NA BALKANU i ŠIRE. Pozdrav.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here