Ruskinje organizovale takmičenje za titulu “Mis Hitler”

0

Učesnica u takmičenju za Mis Hitler

 

Lepe Ruskinje kojima je zajednička mržnja prema Jevrejima i obožavanje Adolfa Hitlera, takmičile su se u fotografisanju što boljeg selfija za titulu "Hitlerove misice."

 

Najmanje 14 devojaka iz Rusije i Istočne Evrope učestvuje u bizarnom takmičenju, a uslov je fotografija sa nacističkom temom.

 

Tako su se neke fotografisale u uniformama Trećeg rajha, dok su neke imitirale Evu Braun.

 

Pobednica je ona devojka čija slika sakupi najviše "lajkova", odnosno čija se fotografija dopadne najvećem broju ljudi.

 

Zvaničan naziv takmičenja je "Mis Ostlanda". Ostland je teritorija u istočnoj Evropi koju su nacisti okupirali, a na kojoj je stradalo preko milion Jevreja.

 

Plavokos Ruskinja koja se takmiči na bizarnom izboru za mis
 

Prva nagrada je komad nakita koji proizvodi kompanija "Medžik", sa simbolima drevnog nemačkog alfabeta, koji je inače obožavao ozloglašeni Hajnrih Himler.

Druga nagrada je privezak u obliku kombinacije nemačkog kvozdenog krsta i nacističke heraldike.

 

Učesnice na svojim nalozima na društvenoj mreži VKontakte ističu koliko obožavaju Hitlera, a naročito uznemirujuća jeste podrška ekperimentima nad ljudima, koje su nacisti vršili, na čelu za zloglasnim doktorom Mengeleom.

 

Jedna od učesnica je ispod fotografije napisala komentar: "Prosto obožavam Adolfa Hitlera, kao i njegovu smelost istraživanja i testiranja na ljudima."

 

 

Ovo takmičenje naišlo je na osudu i zgražavanje na drušvenim mrežama, gde dominiraju komentari kako se anti-semitizam na globalnom nivou polako vraća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here