Vesti
Jutarnje prelistavanje: Miroslav Čelojević i Dragiša Bukić

Dobre “Vesti” već četiri sedmice izlaze i u otadžbini gde imaju priliku da ih čitaju i naši zemljaci iz dijaspore na odmoru u zavičaju.

Miroslav Čelojević, rodom iz Prahova kod Negotina, u Beč je stigao davne 1981. i već dve godine je penzioner.

– Čekam da se i supruga Olgica penzioniše za nekoliko godina, pa da se posve vratimo za Prahovo. Inače sam redovan čitalac naših novina “Vesti” i veoma mi je drago da mogu za vreme odmora da ih kupujem i ovde u Negotinu, pa da ih natenane bistrim uz jutarnju kaficu – kaže nam Miroslav Čelojević.

I Dragiša Bukić je iz Istočne Srbije, tačnije iz sela na Dunavu Mihajlovca. U Beču je stigao 1976. godine, a sada uživa u penzionerskim danima.

– Obavezno svakog dana čitam naše novine “Vesti”, pogotovo u ćiriličnoj verziji i iznenadilo me je kad sam slučajno spazio da mogu da se kupe na kioscima i kod nas dole u Srbiji. Pogotovo me raduje što u njima mogu da pratim rad našeg kluba Jedinstvo, iz Švehata nadomak Beča – priča našem dopisniku Dragiša Bukić.

Među našim čitaocima je i pevačica Olga Skandal.

– Obožavam “Vesti”. Volim da pratim sve što se dešava na estradnoj sceni, a “Vesti” uvek isprate sve aktuelnosti, što je veoma bitno za sve nas koji smo u ovom poslu – kaže Olga Skandal.

Prati aktuelnosti: Olga Skandal

Svakim danom interesovanje čitalačke publike za “Vesti” je sve veće. Od kada su se pojavile na kioscima, izazvale su veliku pažnju ljudi iz svih sfera interesovanja. Među redovnim čitaocima je i tekstopisac Goran Kostić, koji nije mogao da sakrije oduševljenje zbog mogućnosti da sada “Vesti” čita i u Srbiji.

– Veoma su mi se dopale “Vesti”, jer mogu da saznam svakodnevna dešavanja na estradi, ali i iz sveta sporta. Verujem da će se mnogima dopasti “Vesti” baš kao i meni. Jer, kao što sam naziv vaših novina kaže, bitne su vesti koje treba saznati na pravom i proverenom mestu, zato su one moj izbor. Veoma mi je drago da ste konačno počeli da izlazite u Srbiji – rekao je Goran.

Proverene informacije: Goran Kostić