Košarkaši Denvera poraženi su od LA Klipersa 121:108, uprkos još jednoj odličnoj partiji Nikole Jokića, koji je posle meča bio izuzetno samokritičan i nije mario za to što mu je samo jedan skok falio za novi tripl dabl u NBA ligi!

Jokić je meč završio sa 24 poena, deset asistencija i devet skokova, a da je kojim slučajem upisao još jedan skok izjednačio bi rekord Medžiak Džonsona iz 1982. godine kada je nekadašnji as Lejkersa vezao dva tripl-dabla u prva dva meča u sezoni.

– Imao sam najgori plus/minus i što se tiče toga ne znači ništa što sam imao dobru ostalu statistiku. Kada sam bio na terenu mi smo najviše gubili. Statistika je moja slika ne znam čega. Moramo da igramo bolje, da se probudimo, više da igramo ginemo i igramo jedan za drugog. To je jedini put do dobre sezone – rekao je Jokić.

Osvrnuo se Srbin i na sjajnu partiju Klipersa.

– Pogađali su ‘lude’ šuteve, čak 50 odsto u prvom poluvremenu. Naravno, nisu stalno imali teške šuteve, bilo je i lakih. Tako je kako je. Moramo da se držimo zajedno i shvatimo gde grešimo. Moramo prazne i loše minute da svedemo na minimum.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here