Šaban gradi kuću na Dedinju

0

Šaban uopšte ne dolazi na novi plac, dok je Goca vrlo revnosna
 

Šaban i Goca Šaulić rešili su da se sele sa Vračara pa su za sebe izabrali još elitniji kraj Beograda. Oni su početkom godine pazarili nekoliko ari placa i staru kuću u blizini Doma zdravlja na Dedinju. Na njeno mesto su izgradili jednospratnicu. Novi dom Šaulića i dvorište biće završeni i kompletno uređeni za nekoliko meseci, kada će i primiti svoje stanare.

– Tačno je da ćemo se preseliti početkom godine u novu kuću. To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir u zajedništvu. Posle turbulentne godine i hajke na nas, to nam je neophodno. Ne volimo da prikazujemo javno svoju kuću jer smo svesni da dosta ljudi teško živi i nikome ne želimo da serviramo kako živimo u raskoši – rekla je Goca za list "Blic“.

I, zaista, kuća u kojoj će uskoro živeti nije najvrednija od njihovih dosadašnjih. Šaban je s porodicom i ranije živeo na Dedinju, između ostalog, i u kući koju su kupili od Titove unuke Zlatice. Goca nam je krajnje iskreno objasnila da je razlog njihovih čestih selidbi bio poslovne prirode, a nikako želja za promenom.

– To je ranije bio moj biznis. Imala sam sreću da nađem kuće po jeftinoj ceni, koje sam kupovala i sa uživanjem sređivala. Živeli smo u njima, a onda se pojavi neko zainteresovan da ih kupi po znatno višoj ceni – ispričala je pevačeva supruga.

Šaban uopšte ne dolazi na novi plac ili to čini tek uveče kad majstori odu, dok je Goca vrlo revnosna kad je obilazak gradilišta u pitanju. Iako su unajmili stručnjaka za građevinske radove koji sve nadzire, Goca želi da isprati sve radove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here