Šaban Šaulić jedva izvukao živu glavu

0

Neispoštovan dogovor ga umalo koštao glave: Šaban Šaulić

Šaban Šaulić za dlaku je izbegao batine, i to pošto nije ispoštovao dogovor koji je imao na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj.

 

Kruže glasine da je kralj narodne pesme u četvrtak veče, zajedno s Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i Fantastik bendom, pevao na 40. rođendanu žene jednog poznatog biznismena, a umesto

dogovorenih dva sata, za koja je dobio 10.000 evra, nastupao je samo 45 minuta.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, krenuli su u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva.

 

– Sve je delovalo normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. Sa druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao – navodi sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

 

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Šabanom, ali je njegov mobilni telefon do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Međutim, njegova supruga Gordana kaže da je Šaban manje pevao jer je bilo i drugih pevača.

 

– Šaban je, što se nas tiče, ispoštovao dogovor. On uvek peva više od dogovorenog, posebno kad nas na slavlje pozovu naši prijatelji. Ovog puta je na nastupu bilo još nekih njegovih kolega i ne bi bilo korektno da je samo on pevao. Drago mi je da neki žele da im peva do zore, ali to je nemoguće – bila je jasna Gordana Šaulić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here