SAD: Prevrnuo se kombi pun dece, poginulo pet osoba

0

 

 

Vozač kombija Mona Hajns (38) je poginula na licu mesta, ne uspevši da povrati kontrolu nad vozilom kojem je pukla prednja leva guma. Upravo zbog pucanja gume kombi je udario u kamion, zatim se prevrnuo tri, četiri puta i zaustavio posle šezdesetak metara. Deca su, prema rečima očevidaca, ispadala iz kombija, usled čega je poginulo četvoro mališana.

 

U kombiju je, inače, pored vozača i suvozača bilo trinaestoro dece, a vozilo nije imalo toliko pojaseva za vezivanje. Suvozač, Stejsi Hajns (28), je u stabilnom stanju u bolnici, a policija pretpostavlja da su ona i vozač, Mona Hajns bile rođake, baš kao i neka od poginule dece. U izveštaju se navodi da su osim Mone, poginuli i Riki Hajns junior (2) i Ešli Hajns (14), kao i Lašant Flojd (12) i Edvard Barns (14).

 

Vozač kamiona, na sreću, nije povređen u udesu. Preživeli u ovoj tragediji smešteni su u dve bolnice u Baton Ružu – za troje, uključujući već pomenutu Stejsi Hajns, se navodi da nisu životno ugroženi, dok je sedmoro dece u teškom stanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here