Foto: MN Press
Sašo Filipovski

Sašo Filipovski novi je trener KK Partizan, objavio je trofejni srpski klub putem društvenih mreža.

Crno-beli objavili su da je ugovor sa doskorašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem sporazumno raskinut ugovor, te da će novi šef struke na klupu sesti već na meču protiv Zadra u 6. kolu ABA lige.

“Posle odluke da zbog slabijih rezultata na početku sezone prvi tim više ne predvodi trener Vlado Šćepanović, klub je krenuo u potragu za novim rešenjem na poziciji šefa stručnog štaba. Nakon obavljenih inicijalnih razgovora, sportski sektor kluba na čelu sa direktorom Nikolom Lončarom je predsedniku Ostoji Mijailoviću predložio angažovanje trenera Filipovskog, što je posle konsultacija predsednika sa članovima Upravnog odbora i usvojeno. Nedugo zatim, postignut je konačan dogovor i Sašo Filipovski će sa klupe predvoditi crno-bele već u subotnjem meču ABA j.t.d. lige protiv Zadra”, navodi se na sajtu Partizana.

“HVALA ŠĆEPANOVIĆU”

“KK Partizan NIS se ovim putem zahvaljuje Šćepanoviću na svemu što je učinio kako na poziciji pomoćnog trenera, tako i na mestu šefa stručnog štaba. Klub Šćepanovću želi puno sreće i uspeha u nastavku karijere”.

Zvanična promocija novog trenera Partizana biće u petak 06. novembra od 14 časova, a konferenciju za medije će uživo prenositi TV Partizan.

U dosadašnjoj karijeri, iskusni slovenački trener je predvodio timove Monaka, Banvita, Olimpije, Zjelone Gore, Lotomatike, Lokomotive Rostov i Turova a bio je i asistent Duška Vujoševića u ekipi moskovskog CSKA.

Uz Saša Filipovskog, nova lica u stručnom štabu će biti asistent Boban Mitev i kondicioni trener Vladan Radonjić, dok će se trener Dejan Mijatović kao koordinator baviti mlađim selekcijama kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here