Napadač Partizana Umar Sadik nije imao sreće da postigne gol u meču protiv Mančester Junajteda. Nigerijac je pogodio stativu, propustio je jednu od najboljih prilika za crno-belih kad je njegova lopta završila na stativi.

– Prvo što moram da kažem na početku je da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su juče doprineli da se Partizan pokaže u evropi u najboljem svetlu. Iako se samo bodovi računaju nama je ipak satisfakcija ne samo to što su svi videli kako smo odigrali već što smo dobili ovacije publike posle utakmice. Ovo je Partizan koji je ponos i koji može još više – počeo je Nigerijac a potom i nastavio: – Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, posebno posle 20.minuta, kada se lopta samo pokrenula i igra otvorila. U početku smo pomalo odmeravali snage jer ipak je pred nama bio veliki Junajted i niko nije želeo da srlja. Ostaje velika žal za šansama koje smo propustili i što nismo barem odigrali remi, jer mislim da smo to ne samo zaslužili već i mnogo više.

Napadač se zahvalio i Grobarima.

– Zahvaljujem se i navijačima Partizana kojih je bilo preko 25.000 koji su još jednom bez incidenata poslali poruku zdravog sporta i fer pleja u svet. Znamo da su inostrani mediji pisali da su mogući incidenti i na rasnoj osnovi, ali mi smo još jednom dokazali zašto je Partizan veliki klub. Idemo dalje i ponosno koračamo! Pred nama je težak put u ligi i sada se okrećemo tome – zaključio je Nigerijac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here