Šakirini saveti za fit telo

0

Atraktivna: Šakira

Šakira vam otkirva tajne kako da ostanete u tip-top formi.

 

Vežbe
Udarac/Iskorak

1 set
15 ponavljanja na svakoj strani
Stani ravno, s rukama sa strane. Zakorači napred levom nogom, a zatim izvedi udarac desnom nogom. Zakorači unazad desnom nogom i napravi iskorak unazad levom nogom.

Pulsiranje
1 set
30-40 ponavljanja na svaku stranu
Stani ravno, desnu nogu podigni paralelno sa strane (otprilike 15 do 30 centimetara iznad tla). Zategni desnu nogu i podigni je gore – dole, poput pulsiranja.

Trbušni mišići

2 seta
15 ponavljanja na svaku stranu
Počni u donjoj poziciji širokog čučnja, s kolenima iznad prstiju i rukama iza glave. Zategni guzu kako bi se zategnuli i trbušni mišići. Zadrži taj položaj, pa desnim laktom pipni desno koleno. Vrati se u početni položaj.

Noge i guza
2 seta
15 ponavljanja
Počni u donjoj poziciji širokog čučnja, s kolenima iznad prstiju i rukama iza glave. Zategni guzu, a zatim još malo otvori kukove kako bi se zategnuli i trbušni mišići.
Podiži i spuštaj pete 15 puta, zatim poskoči i ponovi skok još 15 puta.
 

Uvek u sjajnoj formi: Šakira
 

Pulsirajuća mačka
1 set
30 ponavljanja
Spusti se na sve četiri, ruke pritisni o pod i uvi sej poput mačke – uvuci stomak što više možeš dižući leđa prema plafonu. U tom položaju pulsiraj pupkom prema karlici.
 

Tajna je u manjim obrocima sa dosta voća i provrća

Polu-plank i sklek
1 set
15 ponavljanja
Počni u polu-planku i spusti se u sklek (s laktovima pod uglom od 45 stepeni). Vrati se u početnu poziciju, a zatim, držeći polu-plank sklek pulsiraj 20 puta.

Sfinga
1 set
30 ponavljanja
Lezi na stoma s podlakticama na podu ispred tebe. Dlanovima pritisni pod i podigni se dok ne izravnaš ruke.

Dijeta:
Šakira je iz svoje prehrane izbacila velike količine mesa i počela je da jede 5 – 6 manjih obroka dnevno (svaki od 200 do 300 kalorija). Počela je jede više voća i povrća i pije proteinske šejkove i puno vode.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here