EPA-EFE/PETER POWELL
Mohamed Salah

Napadač Liverpula Mohamed Salah izjavio je da bi menjao sve individualne nagrade koje je osvojio ove sezone za mogućnost da ponovo odigra finale Lige šampiona protiv Reala.

Liverpul je poražen sa 1:0 od Real Madrida u finalu Lige šampiona, a gol odluke za španski tim postigao je Brazilac Vinisijus Žunior. Salah nije podigao „ušati“ pehar, ali je dobio nekoliko individualnih priznjanja, najbolji je plejmejker sezone u Premijer ligi, zajedno sa Korejcem Son Hon-Mingom iz Totenhema osvojio je Zlatnu kopačku. Takođe, Egipćanin je izabran i za igrača godine u izboru engleskih novinara, ali i navijača.

– Nikad neću zaboraviti činjenicu da sam u istoj sezoni dobio priznanje od novinara i navijača. Ipak, menjao bih sva ta individualna priznanja za priliku da ponovo odigram finale Lige šampiona. Međutim, fudbal tako ne funkcioniše. Ne mogu da izrazim rečima koliko sam želeo da donesem trofej u Liverpul, ali na kraju nismo uspeli. Bila je ovo duga sezona, ali deo mene želi da nova počne odmah – istakao je Salah, a preneo Rojters.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here